Utolsó kommentek:

sync 2021.08.08. 09:27:20

Eltelt 7 év. Még mindig aktuális és pontos.

Bejegyzés: Ki kicsoda?

kintornas 2020.01.09. 13:26:19

Ti vagytok az uralkodó osztály Gazsi!

Ti, szellemi foglalkozásúak, akik szétb. a szocialista rendszert és kiépítettétek ezt a tudásalapú sz..t.

Bejegyzés: TGM: Az uralkodó osztály leveszi az álarcot

Adonyi Eniko 2018.05.07. 00:34:19

@-JzK-: Dehogy tartjuk. Valóban vissza tud élni az ember bármivel, és meg is teszi. Ettől még vannak az anyaságnak örömei és pozitív példái, ahogyan vannak nagyszerű apák és semmirekellő apák is, és Anyák napján a pozitívakat ünnepeljük. Az évnek van 364 napja, melyen nyugodtan lehet beszélni ezekről az általad említett jelenségekről, anélkül hogy egy modortalan taplónak tartanának, aki beleszarik az ünnepi asztal közepébe. Neked nem sikerült eltalálni ezt a 364 napot, de ettől még lehetsz nagyon jó ember:)

Bejegyzés: Ő az az anya

Frederick 2018.04.02. 15:42:52

@n.n.n.: Ne foglalkozz TamasGM-el. Mint hozzá hasonló oly sok szélsőbalos balfasz, cseszik foglalkozni azzal a kiábrándító ténnyel, hogy ma a feminizmus eladta magát a Tőkének, és igazából immár a Tőke egyik szolgálólánya, semmi több.

Kicsit sajnálom is a marxistákat, a kommunistákat és a balos anarchistákat. Mert míg jobbról kifogta vitorlájukból a szelet a feltámadó jobboldali nacionalizmusok, az un. "trolldemokráciák", addig ugyanezt megtette balról a feminizmus. A feminizmus kiherélte Marxot. Vagyis annak még régebben kifejezetten maszkulin örökségét.

A baloldalon kizárólag három embert ismerek, aki merészeli kritizálni a feminizmust, az un. Gender-kurzust. Ők Puzsér Róbert, Farkas Attila Márton és Csuzi Attila (az utóbbi a Férfihang megalakítója). Rajtuk kívül az összes balos asszisztál a pusztításhoz és a romboláshoz, a nyugati kultúra és civilizáció öngyilkosságához.

A mai baloldal egyébként inkább jakobinus, mint anarchista.

@TamasGM: Neked van valami hozzáfűznivalód, fajankó? :P

Bejegyzés: A Lángokba Borult Kritika- A Tiqqun társadalomkritikája

2018.01.26. 16:10:17

A szép nő többet nyer a szépségén keresztül, mint munkával. A csúnya nő érdekből feminista.

Bejegyzés: A létező feminista

AndiPlusz 2017.11.24. 00:13:05

Sziasztok!

Kíváncsi voltam erre a témára, ezért utána olvastam ennek az egész történetnek. Én alapvetően a komoly kapcsolatokat tudom javasolni mindenkinek. Itt van egy jó cikk a társkereső oldalak összehasonlításáról. Érdemes rápillantani, aki most ebben a témában mozog.

www.elsotalalkozas.hu/magazin/tarskereso-oldalak-talald-meg-az-igazit

Bejegyzés: J'accuse - Vádolom…

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.14. 09:45:51

Annyira rettegtek, hogy még a FB-oldalatokról is képesek voltatok kitiltani engem? Ez mire jó?

Bejegyzés: Momentum esete az ellenzéki együttműködéssel

Geo_ 2017.10.13. 00:51:02

Ez inkább egyfajta elmozdulás a korábbi, teljesen merev álláspontjukhoz képest...

Az utolsó pillanatig (melyik is az?) ki fog várni az összes párt - miközben q...a nagy késésben vannak már így is.

Bejegyzés: Momentum esete az ellenzéki együttműködéssel

Tamás Nagypál 2017.10.07. 20:36:03

"Abban a pillanatban, hogy feministaként nyilatkozol meg, megszűnsz közember lenni, egyből magánember leszel..."

Igen, de szerintem érdemes felvetni, hogy ez miért van így. A feminizmus felvállalása a magyar médiában azért vált ki fóbiás reakciót a hatalom képviselőiből, mert egy közügyet vet fel egy olyan végletekig neoliberalizált társadalomban, ahol csak magánérdekeknek van legitimitása. A feminista testére és (patologikus) szexualitására való redukálása kétségbeesett, hisztérikus reakció a status quo fenntartására, ahol mindenfajta kollektív, emancipatorikus politikát cinikus nevetés fogad. A "létező feminizmus" tényleg találó kifejezés a neoliberális logikát abszolútumnak tekintő feministákra, akik pl. a prostituáltakból szexmunkás vállalkozókat szeretnének képezni (miközben természetesen elismerik, hogy a helyzet sajnos még nem ideális).

Ugyanakkor a szexmunkások jogaiért/hatalmáért nem csak neoliberális pozícióból lehet kiállni, hanem osztályalapon is, ahol már nem az óránként 100000 felett kereső escort (a szakma burzsoáziája), hanem folyamatosan zaklatott, bántalmazott, félrabszolgaságban tartott tömegek a viszonyítási alap. Az ő jogaikért folytatott globális küzdelemnek nem a prostitúció, hanem a prostituáltak (ha úgy tetszik "prostituált életek") normalizálása (hatalmának növelése) a célja, hiszen többségük éppen azért dolgozik szexmunkásként, mert enélkül halálra lenne ítélve. Tehát a modern prostitúció nem csak az általában vett patriarchátus következménye, hanem része a kapitalizmus biopolitikai rendjének, ahol proletárok százmillióit fosztják meg (nemi, etnikai, vagy territoriális alapon) az élethez való joguktól. Ez azt jelenti például, hogy míg a neoliberális ideológia szerint a szexmunkások jogbiztonságot és vállalkozói státuszt szeretnének kiharcolni, az antikapitalista nézőpontból kollektív érdekeik elsősorban az alapvető erőforrásokhoz (pl. ivóvíz, termőföld) és közjavakhoz (lakhatás, egészségügy, társadalmi termelés eredménye) való demokratikus hozzáférést jelentik. Az erre az alapvető összefüggésre való utalás hiányzik mind a létező feminizmusból, mind a feminizmus Betlen által itt képviselt (nemlétező?) változatából.

Bejegyzés: A létező feminista

Infect82 2017.10.06. 13:14:10

Most akkor szőrös a lábuk vagy nem a fenimistáknak?? Sajnos ez nem derül ki az írásból.

Bejegyzés: A létező feminista

Duplaxiii 2017.10.06. 12:35:11

A posztoló hölgyet kérdezem meg a sok embert érdeklő problémáról:
Adott a feminista mozgalmak egyik kiemelt kérdésköre, a kvóta. Hogy miért nincs adott pozíciókban (természetesen nem a bányákban, hanem a parlamentben, a cégek vezetésében, azaz a HATALOMBAN!) elég nő, miért van férfitöbbség.
Ezt egy kvóta kötelezővé tételével akarják kompenzálni (az ismert bolsevik megoldás, a tehetség helyett törvény), páládul 50-50% arány bevezetni.
(Itt jól ült Puzsért érve, hogy miért nincs vak-kvóta, mozgássérült-kvóta, vak-mozgássérült kvóta, vak nő kvóta, de erre a nőmozgalmi vezető nem válaszolt, lesöpörte és mondta a demagókiáit)
Tehát bevezetjük a kvótát, miközben ma sem akadályozza meg egyetlen pártot sem, hogy női képviselőjelölteket indítson...
Mi a feminsta mozgalom terve arra a várható esetre, ha az egyéni helyekért induló x férfi és y női jelölt közül a szavazók, a lakosság NEM a női jelölteket választja????
Megbüntetik a szavazókat? Ha nem nő nyer, a férfi szavazati érvénytelenek lesznek?
Mert a kvóta önmagában semmit nem ér, a létszám, a parlamenti létszám és annak összetétele a több mint 8 millió választópolgár akarata szerinti lesz és a választókörzetek döntő részében nem jellemző az Y generációs internacionalista neoliberális gondolkodás. Ott egyszerű emberek, melósok, parasztok, háziasszonyok, nyugdíjasok választanak és az alapján, hogy OTT és NEKIK ki a megfelelő!
Ezt hogyan tervezik megoldani a feminista aktivisták?
Mint Jancsó Fényes szelek-ében? Kivezénylik a lakosságot a főtérre és szivárványos zászlós meg gréénpiszes lobókoggal szégyenítik meg őket? Mint a filmben az ifjúkommunisták az egyházi iskola kispapjait, diákjait?
Tényleg érdekelne, mert a demokrácia alapja az, hogy az emberek önmaguk döntenek, a bolsevizmusé meg az, hogy eszközökkel rájuk erőszakolunk más egységes véleményeket.
Ma az lmp, a momentum, az együtt, a másutt meg a többi indítson CSAK női jelölteket mindenhol.
És nézzük meg az eredményt. Ha az nem igazolja vissza a feminista állításokat, akkor tessék abbahagyni és beállni a demokrácia normális folyamába.
Ja és a civil szféráról meg el a kezekkel! Majd akkor, ha a feministák fizetik a prímást.
Várom a választ, de a statisztikák és más ismert közhelyek, demagógiák nem érdekelnek.
MI a megoldás a népakarat ellen?

Bejegyzés: A létező feminista

Duplaxiii 2017.10.06. 12:11:35

Nekem a mostani(!) feministák semmiben nem különböznek a melegjogi, a genderelvű, az ökoterroristák és még számos pici, de roppant agresszív csoporttól!
Mindenkinek érdemes megnézni Puzsér kétrészes vitáját a témában!
A műsorból pontoas kiderül mindenki számára, hogy a feminzmus élharcosa, valamilyen nőmozgalom vezetője egyetlen tényre, adatra nem tudott válaszolni, remegő kézzel, fejjel, dühvel az arcán csak személyeskedett és ócska demagóg közhelyeket pufogtatott.
Szememben minden ilyen mozgalom, ami a társadalom egészével megy szembe és a normális demokratikus stílus helyett az idősebbeknek annyira ismert és gyűlölt ifjúkommunista mozgalmi stílust alkalmazza!
A feministák - hasonlóan az ökoterroristákhoz, a melegjogi aktivistákhoz - internacionalista mozgalmak, sehol nem kötődnek egyetlen országhoz, társadalomhoz sem.
Ma könnyű a dolguk, az interneten valós időben hergelhetik egymást - a műsorban a hölgy sem foglalkozott egyetlen hazai kérdéssel sem, csak nemzetközi nőmozgalmi statisztikálra, anyagokra hivatkozott!
Sok esetben nem az elvvel, a probléma valódiságával van gond, hanem a STÍLUSSAL!
Például két konkrtétum, ami igazolja a hazug, számító létüket:
- a parlamentben van sok primiítv és bunkó férfi! De hogy ezt a nőmozgalom egységesen a férfitársadalomra vettíti rá, hogy minden férfi ilyen és ezért kell harcolniuk, nem egyszerűen hazugság, hanem súlyos bűncselekmény! ENSZ alaptőrvény a kollektív bűnösség tiltása! A nőmozgalom - a műsorban elhangzott!!!!! - a magyar férfitársadalom egészére fogja pár bunkó képviselő viselkedését. Ha én meg lekurvázok minden nőt, mert sok nő kurva, akkor is én vagyok a rossz...
- a másik képviselőnőnek beszól egy paraszt, hogy a "kurva anyád!". Erre ez azonnal szexista dolog (még hazudik is a nő, mert a szexista nem ezt jelenti!) és egy órán belül a nőtársadalom elleni férfitámadásról harsognak a hírekben.
Ja egy egyszerű személyes sértés a nőtársadalom ellen van... Az a nő BETEG!
Én imádhatom, tisztelhetem, becsülhetem stb. a világ összes nőjét, de ha egyet leanyázva egy konkrétról szólok és nem a női mivolta, hanem a primitív működése miatt.
.
Szóval ma ez a aktivista alapú feminizmus egy megélhetés divat, borzalmas emlékű neobolsevik jelleggel...
.
A műsort nézve én el tudom képzelni az átbevelőtáborokat a férfiaknak... Ha az a nő hatalomra kerül, a legsötétebb társadalmi scifik élednek fel...

Bejegyzés: A létező feminista

Peetee 2017.10.06. 12:09:10

Reméljük, hogy legalább a cikkíró tudja, hogy miről szeretett volna beszélni. Ha nem, akkor legalább kifröcsögte magát, mint aktív és jó feminista, hogy micsoda aljas-mocskos-köcsög-elnyomó-pusztító társadalmat irányítanak azok a mocskos-büdös-dunába lőni való férfiak. A legjobban az tetszett, hogy a végén kiderül, hogy arról is a férfiak tehetnek, hogy nem működik a feminista eszmék határtalan terjedése, mert a férfi csak egy pinának nézi a nőt, és aljasmocskosbüöskomcsi'.... Elképesztő , értelmezheteten katyvasz, de lagalább minden férfi köcsög. Gratulálok...

Bejegyzés: A létező feminista

Helga Beauty Salon. 2017.10.06. 11:34:19

Ha ronda vagy és elviselhetetlen a férfiak számára, akkor még mindig ott van neked a FEMINIZMUS! :DDDDD !

Bejegyzés: A létező feminista

vizu · http://www.freeweb.hu/szavaiistvan/ 2017.10.06. 11:33:21

@erkölcsi hulla: Azért pontosítsuk ezt a femnáci mondatrészt: a megélhetési feminista, megélhetési civil, megélhetési politikus a paletta teljes skáláján megtalálható.

Bejegyzés: A létező feminista

erkölcsi hulla 2017.10.06. 11:16:05

Valóban szégyen hogy a normális feminista nőket lealacsonyítják és elkorcsosítják a megélhetési femnácik. És sajnos, az emberek abból ítélnek amit látnak, és nem látnak mást ezektő mint férfihibáztatást, gyűlöletet, iszlámsimogatást, és mindezt azért mert a társadalom ezt támogatja.
Nem hiába egyre inkább szitokszó a feminista, amerikában elterjedtek a 'feminism is cancer' pólók, mivel ott már rájöttek hogy a feministák olyanok mint a rák, belülröől szétcincálják a társadalom építőkövét, a férfi-női kapcsolatokat. Aki a hagyományos családért, mint értékért, kiáll, az mostanában kimindottan NEM feminista.

Bejegyzés: A létező feminista

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.10.06. 11:03:50

A feminizmus a liberalizmus egyik eszköze a nép ellen.

Bejegyzés: A létező feminista

2017.10.05. 14:43:46

az lmp az egyetlen normális csapat az ellenzéki oldalon. ez a cikk is csak bomlaszt, nem építve kritizál.

Bejegyzés: Üdv a való világban - Szél, Demeter, Werber
süti beállítások módosítása