Ennyi volt

2014.07.15. 09:12

„Miskolc a miskolciaké”

 Pásztor Albert

 

Para-Kovács Imre írása

 

Éppen húsz éve történt, hogy Kecskemét felé mentünk néhány Narancsos kollégával és Kőszeg Ferenccel, hogy a helyi könyvtárban ünnepeljük a liberalizmust, amikor jött a hír, hogy az SZDSZ beszáll az MSZP mellé a kormányba. Kőszeg nem nagyon akart hinni a fülének, ahogy mi sem. Nem voltunk elég képzettek politikailag.

Most nem fogom értékelni ezt a húsz évet, megtették mások, semmit sem tudnék hozzátenni, csak azt, hogy ennek a húszéves koalíciónak a kezdetektől fogva jellegzetes szaga volt.

Mintha pille palackokat égetne a szomszédban hugyos mackónadrágban egy őstermelő.

Ez a koalíció akkor is fennmaradt, amikor az SZDSZ megszűnt, a holdudvar kisebb-nagyobb lelkesedéssel, utálkozva, fogcsikorgatva szavazott Gyurcsányra, Bajnaira, Mesterházyra, tévében mondott okosakat, hogy miért is kell vállalni a vállalhatatlan baloldalt. Mert a jön a Fidesz, és sötétség lesz, valamint ellopják az országot.

Jött a Fidesz, sötétség lett és ellopták az országot, az MSZP és a DK pedig végre felmondta ezt a kényelmetlen szövetséget a liberálisokkal és baloldaliakkal, amikor Pásztor Albertet jelölte Miskolcon.

Én speciel megkönnyebbültem, kösz, Gyurcsány!

Nem kell többé a kisebbik rosszat jónak hazudni, a helyzet egyértelmű: demokrata, liberális, baloldali nem szavazhat olyan pártra, amelyik mentegetni próbál egy fekete öves rasszista kijelentéseket tevő rendőr-politikust, maradt, ami maradt, nem sok, de legalább nem kell szemen köpni magunkat.

Mert az az érv, hogy öt éve Pásztor meggondolatlan kijelentéseket tett, de életműve nagyszerű, nos, ez egyszerűen ostoba hazugság, hiszen nyilvánvaló, hogy harmincvalahány éve etnikai alapokra helyezve a bűnüldözést, a magyarok rendőrfőnöke, nem a cigányoké.

Miskolc a miskolciaké, és a cigányok nem miskolciak. A cigányok nem magyarok, a cigányok nem polgárok, kiknek védelmére a rendőrkapitány is felesküdött, hanem bűnözők.

Minden szocialista és DK-s megszólaló csak ront a helyzeten, a mi rasszistánk nem rasszista, az ő rasszistájuk nagyon rasszista, meg kell ezt érteni, különben is Miskolcon nem szeretik a cigányokat, jöhet egy csomó szavazat.

Világos a helyzet, húsz év hosszú idő, biztos én is sokat változtam, az MSZP-ről nem is beszélve, csak a cigányok helyzete nem változott semmit, sem Miskolcon, sem máshol. Pásztor Albert és támogató szerint erről a cigányok tehetnek, esetleg Orbán Viktor.

Szerintem meg nem, és ezzel útjaink különváltak.

Magyarországon sötét van.

Jobb, ha hozzászoktatjuk a szemünket.

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr766508063

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy olyan új baloldal... 2014.07.16. 00:53:09

Nézem a híreket a DK miskolci jelöltjéről és látom egyre többen, egyre többet szólnak hozzá. És olvasva a Dinamó műhely friss postját a témában felmerül bennem a kérdés: Milyen baloldalt akarunk. Milyen liberális oldalt akarunk. Milyen konzervatív olda...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moin Moin 2014.07.15. 10:17:55

index.hu/tudomany/2014/07/14/olyan_feketet_alkottak_hogy_nem_is_latni/ - A cikk állításával ellentétben az abszolút feketét a magyar politika állította elő... És azóta is folyamatosan, nagy tételben termeli!

bunk0 2014.07.15. 11:34:02

nem lehet könnyű az élete az olyan megalkuvás nélküli antifasisztáknak mint parakovács elvtárs, még a végén őt is felpofozzák majd a gyurcsányista vérnyuggerek

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.07.15. 11:44:31

Gyurcsányisták verik a Bajnaista provokátort. Kezd egyre bizarabbá válni a DK! Gyurcsány nagyon hatékonyan képes volt maga köré vonzani a szemetet, politikai hullák és szellemi fogyatékosok gyűltek össze körülötte. A néhány száz hiszterizált nyugger és a cigányozó Eörsi csak hab a szartortán!

m.cdn.blog.hu/ms/mszptemeto/postimage/e_rsi_00_1405084598.jpg

Donald kacat 2014.07.15. 12:20:21

Öregem, Pásztor egy egyértelmű tényt jelentett ki, minden gyűlölködés nélkül. Ezért kell megbélyegezni? Itt tényleg mindenki meghülyül lassan?
Lásd:

www.youtube.com/watch?v=o_znVnOizU8&list=UUWOkEnBl5TO4SCLfSlosjgg

egresi 2014.07.15. 13:10:58

Kedves Para Kovács Imre, nem kell hazudni, Pásztor olyat nem mondott, hogy a cigányok nem miskolciak, csak annyit mondott, högy bizonyos bűncselekményeket ők követtek el, ebből lett a nagy púrparlé, aminek egyenes következménye, hogy a liberálbolsevisták össze vesztek a bolsevik liberálisokkal, majd a sajtó mindenféle hülyeséget össze firkált és a feminista zöldek beleharaptak az éretlen almába!

Veridicus76 2014.07.15. 16:23:20

Rohadt szemét nácirasszistafasisztatrappista valóság!
Üssétek csak egymást, kretén baloldali seggfejek, feministák és egyéb elmekórtani tünemények! Nyírjátok ki egymást, mint a daliás időkben, amikor egymást agasztgattátok! Rohadjatok el a pokolban mind!

Miskolciutas 2014.07.15. 17:08:53

A cikknek az a mondata,hogy "a cigányok helyzete nem változott sem Miskolcon,sem máshol" a legnagyobb problémája a cigánykérdésnek!És ez csak akkor változhat meg,ha végre valaki kimondja,hogy van cigánykérdés és ezzel együtt sok minden más is,ami a cigányokhoz-Miskolcon és máshol is -kapcsolódik!Akkor,ha mindenki csak azt mondogatja,hogy miért is kell ilyeneket mondani-na akkor nem lesz semmi...a Miskolciak ezért várják azt a polgármestert-mert a mostani Kriza Ákos sajnos nem ilyen-aki nevén nevezi a gyereket,de nem önti ki a vízzel együtt a kádból,hogy népies legyek.A legrosszabb pedig,ami ebben az ügyben történhet,hogy habzó szájjal kiabálnak ez ügyben a tv-kben olyan emberek,akik nem itt élnek,és nem érzik a bőrükön a problémát...

d2net 2014.07.15. 18:15:10

"a cigányok helyzete nem változott sem Miskolcon,sem máshol"

...dehát vazze ez nem ítélet,hanem a terv része.Ez olyam,mintha egy egy kőgazdag vállalkozónak azt mondanád:Te kapzsi vagy!!!
Ki a rák hiszi ,hogy bármelyik előjelű csürhe nem szarik magasról rájuk IS!!!!!

borzimorzi 2014.07.15. 18:24:21

@bölcsészmérnök: Ez pontosan így van.

Mellesleg, tudod, kik a rasszisták? Azok a TASZnyikok és álliberálisok, akik alig győzték a szőnyeg alá söpörni azt a nyilatkozatot, amelyet Githu Muigai úr tett 2011-ben, mikor kis hazánkban járt. (www.origo.hu/itthon/20110527-az-ensz-rasszizmusugyi-megbizottjanak-magyarorszagi-latogatasa.html)

Az úr ugyanis nemcsak egy jogászprofesszor a sok közül, hanem az ENSZ rasszizmusügyi megbízottja (volt akkor). És ebbéli minőségében, éppenséggel a cigányozást ellehetetlenítendő merészelte javasolni, hogy legyen itt is etnikai nyilvántartás a bűnözőkről, mint az USA összes tagállamában.

Na, erre felhorgadt ám a nagylöttyös indulat a Nagykörúton belüli világpolgárokban! Hát hogy mer ez az ember jogvédeni, de úgy, hogy nem az ő hülyeségeiket szajkózza ám, hanem a józan észre alapuló érvet tesz le az asztalra??? meg pláne, hogy jön ahhoz egy csokibarna ember Kenyából, hogy a kisujja körme alatt több esze legyen neki, mint amennyi a Nagykörúton belüli összes lilaködösnek a fejében nagy nehezen fellelhető?

Na, akkortól fogva tudom, hogy ezek a címzetes jogvédő és antirasszista és főcivil hóhányók konkrétan rasszisták, mégpedig a legrosszabb fajtából. Abból, amelyik magát főfő-antirasszistának minősíti és mindenki másnak megtiltja, hogy másképp legyen antirasszista. Tekintet nélkül arra, hogy azért az nem véletlen, hogy az ENSZ Githu Muigai urat választotta rasszizmusügyi különmegbízottjának, és nem valamelyik kis magyar áljogvédőkét.

Na, ennyit érnek ezek.

Üdv:
b

nick papagiorgo 2014.07.15. 18:30:00

két dolgot kell észrevenni:
az egyik, hogy a "buckalakó" típusú népeknek (nevezzük őket szociálisan deklasszálódottaknak, bőrszínmegjelölés nélkül) volt kb 40 évük, amikor volt munkájuk (mert muszáj volt) volt lakásuk (mert azt is kellett), tanulhattak, gyarapodhattak, ésatöbbi. Sajnos nem sikerült élni vele. Negyven év alatt se, amikor itt folyt az egyenősdi. Abban a percben, amikor ez összeomlott munkanélküliek lettek, meg hajéktalanok. Lehet itt tirádákat zengeni, meg pénzt, meg még több pénzt beleölni a felemelésükbe, de sajnos az a bizonyos 40 év bebizonyította, hogy ezt bármennyi idő alatt bármennyi pénzzel se lehet elérni.

A másik meg az, hogy amíg a vérdemokraták nem hajlandóak a "cigány" szót se kiejteni a szájukon, mert az politikailag nem korrekt, addig a Jobbik - aki hajlandó foglalkozni a cigánykérdéssel, csak a másik oldalról - majd szépen második erővé válik. Igaz, ők nem akarnak politikailag korrektek lenni, meg ők a körút külső oldalán laknak, de mintha jobban értenék, hogy mit akar az úgynevezett nép.

látens liberális 2014.07.15. 18:37:28

Aki utálja a rasszistákat, az látens raszista.

Deepblue Noir (törölt) 2014.07.15. 18:43:21

Mintha pille palackokat égetne a szomszédban hugyos mackónadrágban egy őstermelő."

ez a hasonlat mindent elmond azok mentalitásáról, akikből az ún. "ésszerű baloldalon" sem kérnek.

bölcsbagoly 2014.07.15. 18:51:16

A posztíró pufogtatja a hülye falvédő szlogeneket, miközben Pásztor rendőrkapitányként csak az igazságot mondta ki: két hónap alatt a rablások elkövetői Miskolcon kizárólag cigányok voltak!Mi ebben a rasszizmus? Tény! csak hát a falvédő butapesti és vidéki tahóknak minden rasszizmus, ami nem az ő szájuk szerint lett mondva.

inreallife 2014.07.15. 18:54:03

fontos kérdésről nem esik szó. mégpedig az, hogy mennyi pénzt kell elkölteni ahhoz, hogy a magyarországi cigányság európai (najó, elég lesz a magyar) szinten éljen, ne szoruljon segélyre, megéljen a munkájából? 1.000 milliárd forint? 10.000 milliárd? 100.000 milliárd?

ha megvan az összeg, akkor már elég lesz egy sima népszavazás, hogy akar-e a nép ennyit költeni erre a problémára vagy sem...

,ásik megoldásként csak "antidemokratikus" módszerek maradnak. a kritikus helyeken az iskolákat tanító-nevelő intézetté kell alakítani. ahol a nevelés is beletartozna sőtmitöbb, minden eszközt felhasználhatnának a magasabb iskolai teljesítmény elérésére.

a cigánygyerek azért nem tanulja meg a walesi bárdokat, mert leszarja és ennek nincs következménye. bezzeg a korbács csodákra képes, iq növelő hatása van egy bizonyos értelmi szint alatt. ezerszámra lehetne találni kontroll csoportokat, azt lehetne hasonlítani a pisa teszteket is.

8 év után simán kiderülne, hogy genetikailag hülyék a cigányok, vagy csak a fizikai kényszer hiánya miatt folytatják degenerált életformájukat. nem beszélve a társadalomba való tagozódásukra. kicsit simulékonyabbak lennének a többségi nemzettel, igyekeznének nem felhívni magukra a figyelmet. rosszul fogalmaztam, igyekeznének pozitív előjellel felhívni magukra a figyelmet és a negatív dologkat hanyagolnák...

bölcsbagoly 2014.07.15. 18:55:49

folyt. ha azt jelentette volna ki, hogy adott időszakban az üzletszerű kéjelgésért elkapottak kizárólag nők voltak, akkor szexista lenne?

Deepblue Noir (törölt) 2014.07.15. 18:59:38

kb. erre jók az ilyen megközelítések, hogy valóban rasszista reakciókat váltsanak ki

bölcsbagoly 2014.07.15. 19:01:30

@inreallife: de miértb tennék, amikor eleve csak amának élnek s az ami van jó nekik! nem halnak éhen, laknak valahol az igéáyneik szerint, valahogy kikerül az mindennapi ital és cigi is, áramot lehet lopni s van tv is, mi kell még?
Tessék már tudomásul venni, hogy a mai napig nem mondtak le a nomád életmódról, csak az echós szekereket ma már autóval cserélték le. Nincs becsülete a tudásnak, a szakmának, a magántulajdonnak. Akinek mégis, azok integrálódnak , viszont ki is lesznek közösítve a többségükből, vagy eleve régóta más kasztot alkotnak (zenészek, gáborok, stb)..

bölcsbagoly 2014.07.15. 19:02:55

@Deepblue Noir: na ja, ha valaki csak PC-nyelven ért és beszél!

nick papagiorgo 2014.07.15. 19:04:58

egyébként a következő mondat nagyon megkacagtatott:
"jön a Fidesz, és sötétség lesz"

Haver, az a sötétség már jóval korábban eljött. Sőt, tovább megyek, szemmel láthatólag vannak emberek, akiknek sose volt világos (max a fegyverletételnél, 1849-ben, már aki eljutott odáig a tanulmányaiban).

Aztán ezt értse úgy mindenki (akár gazdasági, akár szellemi értelemben) úgy, ahogy akarja.

inreallife 2014.07.15. 19:11:46

@bölcsbagoly: azokra gondoltam, akik nevelve is lettek volna, máshogy látnák a világot.

amúgy jó felsorolást adtál, észrevétlenül, pedig a kulcs ezekben van, és a sorrend is számít.

- tanuláshoz való jog
- munkához való jog
- magántulajdonhoz való jog

minden más csak ezután jöhet, szart sem érnek a vallási meg szexuális meg az összes többi kreált jog, amíg a fenti 3 nem közelít a tökéleteshez. nálunk a fejlett nyugati társadalmokhoz mérve már az alapokkal problémák vannak. ilyenkor nem egy buzimenet, vagy egy antirasszista gyűlés visz közelebb a nyugathoz, hanem az első 3 alapjog további erősítése.

a baj ott van, hogy a liberalizmus ezekről elfeledkezik, mint szükséges alapok és más jogokat tol eléjük. magyarországon még mindig a rasszizmust nevezik a legnagyobb problémának nem pedig az oktatást, ez mindent elmond a helyzetről... nem azért nem veszik fel paksra a cigányt, mert cigánynak született, hanem azért, mert hülye...

inreallife 2014.07.15. 19:39:48

ja mégegy dolog, ami szintán fontos. az integrálás eleve hibás hozzáállás. (természetesen ezt harsogják, fröcsögik az emberek képébe minden nap)

asszimilálni kell a cigányokat, nem integrálni és máris öles léptekkel haladunk a probléma megoldása felé...

bölcsbagoly 2014.07.15. 19:48:26

@inreallife: az már etnikumuk feladását jelentené, az integrálódás viszont csak a jog/szokásrendszer átvételét, tiszteletbe tartását. A kínaikat, afrikaiakat, stb. sem akarjuk asszimilálni, csak integrálni s ők ezt szívesen meg is teszik, megmaradva kínainak, stb.

inreallife 2014.07.15. 20:03:57

@bölcsbagoly: úgy tudnak kilépni a régóta felépített árnyékukból, ha magyarabbak lesznek a magyaroknál, és mindent elutasítanak, ami a cigánysághoz köthető. egyetlen eleme sincs a cigány kultúrának, berendezkedésnek, ami a többségi nemzetek értékként tekintenek, neadjisten átvennének.

csúnyábbat mondok. a cigány kultúrát kell kiírtani ahhoz, hogy a cigányok hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak... a probléma azzal van, hogy vannak akik nagyon ragaszkodnak a "kultúrájukhoz". nekik javasolnám a kínai 1 gyerek politikát, a másodikért fizetni kell, vagy munkatáborba menni. és csoda történne európa közepén...

bölcsbagoly 2014.07.15. 20:21:52

@inreallife: na ja, de ez egy másik kisebbségnél sem nagyon ment, illetve egy valós/vélt sérelem miatt újra szegregálódtak.
Azért valós sérelem, mert nagyon sok tényleg magyarrá váltat ártatlanul sújtott és azért vélt, mert sokan viszont okot adtak az ellenséges érzelmekre. Ok és okozat viszonya.
Ergo, az elképzelésed nem járható út és javasolható megoldás a problémára.

campobaszo 2014.07.15. 20:24:51

@nick papagiorgo: "az egyik, hogy a "buckalakó" típusú népeknek (nevezzük őket szociálisan deklasszálódottaknak, bőrszínmegjelölés nélkül) volt kb 40 évük, amikor volt munkájuk (mert muszáj volt) volt lakásuk (mert azt is kellett), tanulhattak, gyarapodhattak, ésatöbbi."

Szóval a szocializmus a tanulás,gyarapodás,stb korszaka lett volna? Az oktatás ebben az országban mindig huszadrangú volt.Ez pedig a többségi társadalomnak kellene,hogy igazán fájjon,de valamiért nem fáj.A cigányság létszámát manapság 800 ezer körülire teszik,míg a szegényekét 3 millióra.A lenyúlt közpénzek ezer milliárdjait valószínűleg nem a cigányság zsebeiben kell keresni.Amíg a többség a saját helyzetével nem tud,akar szembenézni,addig a kisebbség problémáit sem fogja megoldani.

Para-Kovács Imrének pedig azt üzenem,hogy várjuk a megoldási javaslatokat."A szemünk hozzászoktatása a sötéthez" nem lehet az!

nick papagiorgo 2014.07.15. 20:30:42

@bölcsbagoly: azért javasolnék némi különbségtételt a cigány kultúra meg a cigány életvitel között.
Megvilágítom a különbséget, a cigány kultúra, az pl. a cigányzene. Ezt szeretik a népek.
A cigány életvitel meg (már bocs) az ingyenélés meg a lopás.
Ha pl. nálunk telepednének meg az alsó-szváziföldiek, akik pl. csodás képzőművészeti remekekkel örvendeztetnének meg minket, és tágítanák kulturális láthatárunkat, de sajnos szintén kulturális szokásuk lenne az emberevés, és néha el-elfogyasztanának egy-egy honpolgárt, akkor a magyarság egésze (jogosan) mondaná, hogy a francba a műremekekkel, takarodjanak az alsó-szváziföldiek a kultúrájukkal együtt. És leszarnák, hogy ők egy kisebbség, és joguk van erre-arra.

Érted a párhuzamot, gondolom?

nick papagiorgo 2014.07.15. 20:41:02

@campobaszo: nekik az volt. Ahogy egy barátom mondta, itt 1945 után mindenki tökszegény lett, ergo mindenki egyenlő lappal indult. És mindenkit egyenlően oktattak (kivéve azon keveseket, akik nem mi vagyunk). Mindenkinek volt lakása, munkahelye, stb. Lehetőség, hogy éljen vele.

Meg lehet nézni, hogy a magyarok hány százalékban éltek ezzel, és hogy hány százalékban a cigányok. Én nem vagyok cigányellenes, csak mondom.Persze, nincs is ilyen statisztika, mert az is valami rasszista dolog lenne.

Nekem csak annyi a gondom (mint kb a lakosság 99 %-ának), hogy valami "körúton belüli bölcs", aki azt hiszi, hogy a hegesztőpisztollyal célba lőnek (copyrigt by Moldova György) százmilliárdokat akar önteni olyan célokra, amelykről az elmúlt időszakban (abban a bizonyos 40 évben) kiderült, hogy kivitelezhetetlen (egyébként nem csak a cigányság az egyetlen ilyen cél, ha már itt tartunk). Felőlem, ám tegye, ha a saját pénzét akarja költeni. A feneség csak az, hogy az enyémet költené, ha hatalomra kerülne.

bölcsbagoly 2014.07.15. 20:41:59

@nick papagiorgo: a fenét az, valódi cigányzenét nem igen hallhatsz! Népviselete csak az oláhcigányoknak van, meg a gáboroknak. A nyelvük nem általános, a többség egy archaikus románt beszél. talán a táncuk autentikus, valamint a nomád életből átmentett mesterségeik (teknővájó, patkolókovács, lókupec, stb).
A probléma persektivátlanságukból fakad, mivel emiatt nem tanulnak, nem akarnak új szakmákat tanulni (a régiek már nem kapósak), nem tisztelik más tulajdonát, A jövőkép hiánya miatt nem javitják a házaikat, hanem lelakják és továbbállnak, nem gazdálkodnak, nem ültetnek pl. gyümölcsfát. Te érted a különbséget?

nick papagiorgo 2014.07.15. 20:54:21

@bölcsbagoly: persze hogy értem, igazából nem is lehetne őket népnek nevezni, tekintve, hogy pl. közös nyelv sincs, történelem se, stb.
Ettől még "cigányságnak", kezelik mindet. Többek között ez is a baj. Nem olyan nemzetiség mint pl. a svábok, adj nekik nyelvhasználatot, meg autonomíát(mint az erdélyieknek pl), és majd boldogok lesznek. Sose lesznek boldogok.

Scagnetti 2014.07.15. 20:58:12

Az is megérdemli a pofáraesést, aki eddig képes volt ezekre szavazni. Főleg a DK-ra, amely már két éve is szektás tüneteket produkált. (Lásd szakdolgozat-ügy.)
Mi változott meg hirtelen? Kiderült, hogy Feri megbízhatatlan, köpönyegforgató, és úgy általában azt sem szabad elhinni, amit kérdez? Igen. De hát ezt eddig is tudtuk. Ti nem? Hol éltetek idáig?

bölcsbagoly 2014.07.15. 20:58:39

@nick papagiorgo: persze, mit kezdenének egy üres országgal, ha kapnának? Gondolom, másnap eladnák!

Tiszteltetem Brüsszelet 2014.07.15. 21:08:50

Geci Magyarország. Hülye magyarok!

Sok sikert a választáson!

annamanna 2014.07.15. 21:18:05

"Most nem fogom értékelni ezt a húsz évet, megtették mások, semmit sem tudnék hozzátenni, csak azt, hogy ennek a húszéves koalíciónak a kezdetektől fogva jellegzetes szaga volt.
Mintha pille palackokat égetne a szomszédban hugyos mackónadrágban egy őstermelő." - ez jó, tetszik. De ez se rossz: "a DK rohamcsapata ugyanis köztudottan a Demokratikus Vipera Osztag nevet viseli. Legfrissebb információim szerint Kósáné Kovács Magda már kérte is a felvételét a romabűnözők ellen felszerelt III. számú banyatankhadosztályhoz, de a személyesen Gyurcsány által sorozott DVO összetétele még bizonytalan."
A régi szép péntek esti Gang.... sajnálom, hogy nem tartott tovább.

baldoc 2014.07.15. 21:27:35

@Scagnetti: Te hol élsz???
Tavaly amikor a legnagyobb melegben elzárták a vizet a cigánytelepen, akkor a pártok közül csak a DK sietett a helyszínre segíteni Borsodban!!!
Ki is a rasszista, cigányellenes??
Miért nem a Fidesszel és a Jobbikkal foglalkozik, ha cigányellenességet keres???
Maga az igazi gyűlölködő!

bölcsbagoly 2014.07.15. 21:33:43

@baldoc: nem zárták el, csak csökkentették a nyitott kutak számát, mert fizetni nem, de fogyasztani bőven fogyasztottak a védenceid.

Tiszteltetem Brüsszelet 2014.07.15. 21:36:15

@baldoc: 'amikor a legnagyobb melegben elzárták a vizet a cigánytelepen, akkor a pártok közül csak a DK sietett a helyszínre segíteni Borsodban!!!'

- ez is elég ok hogy magyar ember ne szavazzon rájuk.

De ha kell le is rasszistázom őket akármikor, meg le is zsidózom, mer Gyurcsótány benősült zsidó. Faszkorbácsot a fejére mindenképpen!

Scagnetti 2014.07.15. 21:38:32

@baldoc: A magát baloldalnak nevező valami ugyanúgy semmit nem tett 25 év alatt a cigányokért, ahogy a magát jobboldalnak nevező valami. Legfeljebb olyan parasztvakító megmozdulásaik voltak, mint amit te is írtál. Ferinek nem a csapot kellett volna kinyitnia a cigánytelepen, hanem miniszterelnöksége idején tenni valamit, de akkor nem csinált ő sem semmit. Ennyit róla.

A cigányellenességről meg annyit, hogy ma a DK olyanokat mond, amiért egy hónapja még ők rasszistáztak volna le bárkit. Ennyit Feri gerincéről. Lehet nyalni a seggét továbbra is, de ez sem változtat azon, hogy ez a fickó egy két lábon járó átverés. Valakinek ez már nyolc éve is nyilvánvaló volt, valaki csak mostanában értette meg, és akadnak droidok, akik ezután sem fogják. Lehet választani, hogy te melyik klubba tartozol.

baldoc 2014.07.15. 21:44:35

@Scagnetti: Idézzen már egy DK-ás cigányellenes mondatot!!!

Szentkereszti Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.07.15. 21:46:19

Hogyan lett egy jó fej laza miskolci punkból egy nácifasisztázó romkocsmás álértelmiségi szakállas bácsi.

baldoc 2014.07.15. 21:47:36

@Tiszteltetem Brüsszelet: Maga csak gyűlölni tud,aki nem olyan mint ön?

baldoc 2014.07.15. 21:49:25

@bölcsbagoly: 35 fok melegben ön mennyi vizet fogyaszt, annyit mint 20 fokban??

Scagnetti 2014.07.15. 21:52:08

@baldoc: Azt írtam, ma olyanokat mondanak, amiért egy hónapja bárkit lerasszistáztak volna. És hogy mire gondoltam? Hát pl. mikor Eörsi csinált segget a szájából az ATV-n a romabűnözéssel. Eörsi és szülőpártja húsz éven át rasszistázta le azokat, akik cigánybűnözést mertek emlegetni. Most ő teszi. Hogy van ez, meséld már el!

Darth_Vader 2014.07.15. 21:55:30

A parafa(sz) vagy ki a fasz, aki ezt a cikket írta, BUZI !

baldoc 2014.07.15. 22:00:45

@Scagnetti: Idézzen egy DK-ás cigányellenes mondatot!!

Scagnetti 2014.07.15. 22:05:17

@baldoc: Nem érted a magyar nyelvet? Megkaptad a választ az előbb. Arra próbálj reagálni, vagy hanyagolj! A mellébeszélésedre vagy az általad hazug módon nekem tulajdonított szövegedre nem vagyok kíváncsi.

baldoc 2014.07.15. 22:07:59

@Scagnetti: Idézzen egy DK-ás cigányellenes mondatot!!!

Scagnetti 2014.07.15. 22:12:08

@baldoc: Megkaptad már az előbb. Eörsi Mátyás: van romabűnözés.

baldoc 2014.07.15. 22:22:16

@agyfelmetsző: Mi abban a cigányellenes??

sanyix 2014.07.15. 22:29:57

@baldoc: én jelentem igen. És nem nyitom ki a csapot csutkára és locsolok szét medencényi mennyiségű vizet... mint ahogy a cigányok tették a kutaknál.

baldoc 2014.07.15. 22:38:27

@agyfelmetsző: Most a te kedvedért megnéztem az ATV archivban Rónai Egon 13:01 perces interjúját Eörsi Mátyással.
Az általad belinkelt mondatok közül egy sem(!!!) hangzott el, azaz nettó hazugság!!!
Te ugye fideszes vagy , azok hazudnak ilyen orbitálisakat?!

Psyman 2014.07.16. 06:22:23

@agyfelmetsző: Hagyd, nem érdemes. Az agyatlan szavazó- és kommentdroidnak fölösleges érvelni.

Scagnetti 2014.07.16. 07:17:10

@baldoc: Az viszont elhangzott, hogy van romabűnözés. És erre te valamiért nagyon nem akarsz reagálni, kicsi droid.
süti beállítások módosítása