#azosszesjoarckapolcsrajon

2015.07.03. 08:35

momentan2.jpg

Kép: Momentán Társulat videó

Mikecz Dániel kommentje.

Igazán hálásak lehetünk a Momentán Társulatnak az alábbi promóciós klipért. Ha ugyanis valaki még nem értené, hogy többek között miben rejlik a “Jobbik-jelenség”, az tekintse meg a Marika-nénizős zsurnalizmust és a hétköznapi mucsaizást a középiskolai előadások szellemességével ötvöző videót.

Nem kezdjük el most részletesen taglalni, hogy az idős és vidéki emberek negatív sztereotípizálásának milyen társadalmi és politikai következményei vannak. Ehelyett idézzük Göntér Gyulát, Kapolcs polgármesterét, aki a Jobbik tapolcai sikere után nyilatkozta a következőt a Vasárnapi Híreknek: „Jó dolog ez a Völgy, de azért ez nem a miénk. Odafönt Pesten jól kitalálják, aztán lehozzák ide. Mi csak a díszlet vagyunk. De mivel ez is egy lehetőség, hát meg kell ragadni.” Hiszen aki még nem tudná: #azosszesjoarckapolcsrajon

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr297591900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.07.03. 12:47:25

csak mert valami sztereotípia, még nem lesz feltétlenül hamis. A vidéki emberek tényleg egyszerűbbek, ez tény. Az, hogy ez nem (feltétlenül) (csak) az ő hibájuk, még nem cáfolja a tényt, csak maximum a kezelési módszeren változtat.

legeslegujabbkor 2015.07.03. 19:51:05

@peetmaster: Vidéki emberek, városi emberek, ne így oszd meg őket, hanem az ismeretszerzési szokásuk szerint. Ki az, aki napi 10 percet hallgatja a Kossuth rádió híreit, és ki az, aki másokra is odafigyel. Ez embertől függ, nem attól, hogy hol lakik.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.07.05. 17:29:19

@legeslegujabbkor:
NAGYON erős a korreláció a lakhely és a figyelésfajta között.
süti beállítások módosítása