A kormány megemelte a - definició szerint -  fegyveres mezőőrségek fenntartására fordítható támogatást. 

Toroczkai László (aki valamiért Ásotthalom jobbikos polgármestere), a 444 szerint a környékbeli tanyavilág védelmében erre rendesen rá is akar repülni. Toroczkai 2006-ban kamerák kereszttüzében büntetlenül levezényelte a TV székház ostromát, felgyújtását, az azt védő rendőrök véresre verését. 

Ez az ember most egy olyan fegyveres csapatot szervez, amelyik elhagyott dűlőkön fogja védeni a tanyákat, naná hogy az ott élő cigányoktól. 

Vay Márton írása.

militans_garda.jpg
Kép: hetek.hu

Most, hogy a tovább gombra kattintottál, kedves olvasó, bevalljuk: nincs tovább. Ennyi. 

Lehetne még arról lamentálni, hogy a nincstelenség, a nyomor és az elhagyatottság miként és miért melegágya a bűnözésnek, hogy hosszú évek kormányzati és társadalmi csődje kellett ahhoz, hogy a tanyavilágban félni kelljen, és hogy hogy a lecsapott mandarinba lehetséges, hogy a rendőrség mellett mind gyakrabban fél és teljesen náciknak juthat hely Magyarországon a rendfenntartásban. 

De még az sem igaz, hogy nincs tovább. 

Hiszen lesz még ilyen, és lesz hasonló, jobbikos önkormányzatból egy darabig még biztos egyre több lesz, olyan ostoba és gonosz emberből is, aki a nincsteleneket éhkoppal és fegyverrel akarja “megnevelni” - értsd eltüntetni a föld színéről. 

És olyan is lesz, aki nem csak beszél, hanem cselekszik is. Társadalmi támogatottsága van, fegyvere van, és az elhagyott dűlőn előbb-utóbb cigányt is fog találni. Vagy üres zsebbel, üres kézzel, vagy lopott fával megrakott biciklivel, az mindegy is. 

Aki nem fog hiányozni senkinek. 

Volt például már néhány nagymagyar, akiket alaposan megtolt a hétköznapi cigányozók támogatása: felgyújtottak pár viskót, lelődöztek pár menekülő embert, abból se lett semmi.

Na, mégiscsak van tovább. 

Erre. 

Hacsak nem kezdjük el újra helyesen használni az eszünket, szívünket. 

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr56227979

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.31. 15:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld_Dani 2014.05.31. 10:06:21

Az kimaradt, hogy mit tehet az ember. Azt teheti, hogy leallitja a szalonrasszista baratait. Ha a gyűlöletpiramis alján állókból kevesebb van, akkor ezekből a fegyveres nácikból is kevesebb lesz. Vagy kevesbé lesznek bátrak.

Andráska8 2014.05.31. 13:47:09

Láthatóan debil emberek a fotón.

bunk0 2014.05.31. 18:45:21

"Toroczkai László (aki valamiért Ásotthalom jobbikos polgármestere"

valamiért ... talán azért mert az ott élők megválasztották, demokratikusan

nem tudom miért álltok meg a demokrácián való gúnyolódásnál, miért nem követelitek inkább a szabad választások betiltását, az sokkal egyszerűbb lenne, nem?

karamblo 2014.06.01. 11:46:58

Miért kell ezen csodálkozni ? A rendőrség tehetetlen, a jelenlegi törvények a bűnözőket védik, tehát védekezni kell.

Hajrá Toroczkai !

hambig 2014.06.02. 15:13:50

"Toroczkai László (aki valamiért Ásotthalom jobbikos polgármestere)" ez egyszerűen zseniális. Valamiért? Szabad választások voltak amin az állampolgárok kinyilvánították az akaratukat. Pont úgy, mint amikor az szdszt elhajtották a vérbe.

hoplita 2014.06.02. 20:08:46

Egyébként Márton, apád szerintem sír, amikor ilyeneket olvas tőled.:))
süti beállítások módosítása