Vitára fel!

2014.10.12. 19:52

StatlerAndWaldorf_PeterLee.jpg

fotó: Flickr/Peter Lee

Kommentelési irányelveink

A blogot mi tartjuk fenn, de a párbeszéd színvonalának megőrzése mindenki felelőssége. Ha mindannyian teszünk a befogadó és konstruktív légkör megteremtéséért, akkor a vita sokkal tartalmasabb és értékesebb lesz mindenki számára. Segítsd a Dinamó Műhely közösségét nyitottnak és sokszínűnek maradni azzal, hogy tárgyilagos vagy, még ha provokálnak is.  Alább a hét vezérelv, amit mi szerkesztők követünk:

  1. Üdvözöljük a vitát és véleménykülönbséget, de nem toleráljuk a szerzőink, alkotóink és a kommentelők  személye elleni támadásokat.

  2. Megértjük, hogy a blogunk által közölt témák sokakban erős érzelmeket váltanak ki, de fentartjuk a  jogot, hogy eltávolítsunk minden olyan kommentet, amelyet mások sértőnek vagy fenyegetőnek érezhetnek.

  3. Fenntartjuk a jogot, hogy a vitát az adott bejegyzéssel kapcsolatos témánál tartsuk, és eltávolítsunk a témához nem kapcsolódó és/vagy a másokat kizáró és távoltartó parttalan szópárbajokat.

  4. Nem tolerálunk rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és a gyűlöletbeszéd egyéb formáját, vagy azokat a megjegyzéseket, amelyek ezeket sugallják.

  5.  Eltávolítunk minden olyan bejegyzést, amely jogi következményeket vonhat maga után.

  6. Eltávolítunk minden kereskedelmi célú vagy spam-jellegű bejegyzést.

  7. Aki a fentieket súlyosan megsérti  azt kitiltjuk.

Jó vitázást kívánunk!

Ajánlott irodalom:

Szadista és pszichopata személyiségjegyei lehetnek az internetes „trolloknak”, akik hozzászólásaikkal szétzilálják a közösségi portálokon folyó beszélgetéseket – derült ki két tanulmányból. 

 

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr725780456
süti beállítások módosítása