Halálra ítélve

2015.02.10. 11:41

Igaz megcsináltátok a szociális temetkezés lehetőségét, hogy azok az emberek akiket most kivégeztek az intézkedéseitekkel, legalább el tudják egymást temetni. A rokkant, idős, fogyatékos ember nem tud elmenni tüntetni, csendben van, talán nincs is ereje szólni, de ez nem azt jelenti hogy minden rendben van.

Szuchánszki Márta Judit írása.

karosz.jpg

Fotó: Karosz

Olvasom a híreket és nem tudok napirendre térni. Megcsonkítják a segélyrendszer, megszüntetik a méltányossági ápolási díjat, vágnak faragnak az egészségügyben. Átalakítják az egész szociális rendszert. Mi lesz a beteg, az idős, a fogyatékos emberekkel és mi lesz a családtagjaikkal?

Kedves kormánytagok!

Nektek nincs a környezetetekben olyan család, ismerős akinek gondozásra szoruló családtagja van? Nincs rálátásotok arra,hogy min mennek keresztül ezek az emberek? Micsoda megpróbáltatás számukra minden nap lelkileg,fizikailag és anyagilag is?! Ahelyett,hogy segítő kezet nyújtana az állam, hogy elviselhetőbb, emberhez méltóbb állapotban élhessenek, még bele is rúgtok a tervezett intézkedéseitekkel. Nem, hogy senkit nem hagytok az út szélén ( ahogy ígértétek ), de még bele is lökitek őket az árokba, ahol már csak egy kis föld rájuk, hogy ki se látszódjanak. Így részetekről a probléma megoldva. Pedig gondolkozhatnátok másként is. A szemetekkel is baj van, hiszen nem láttok el csak a villátokig. Na jó meg a jachtjaitokat is még észre veszitek. De ezt bizony úgy hívják,hogy csőlátás. Súlyos csőlátás.

A fületek süket. Nem hallja meg a jaj szót, nem hallja a korgó gyomor érdes hangját. Igaz megcsináltátok a szociális temetkezés lehetőségét, hogy azok az emberek akiket most kivégeztek az intézkedéseitekkel, legalább el tudják egymást temetni. A rokkant, idős, fogyatékos ember nem tud elmenni tüntetni, csendben van, talán nincs is ereje szólni, de ez nem azt jelenti hogy minden rendben van.

Gondoljátok át még egyszer kérlek. Nem jól van ez így...

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr137134697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r4hu 2015.02.10. 16:32:58

rossz a "Megcsonkítják" link...
süti beállítások módosítása