fekete.jpg

Párizsban 17 embert öltek meg a dzsihádisták.

Mindannyian megemlékezünk róluk.

Pár nappal korábban Baga városban (Borno tartomány, Nigéria) 2000 embert öltek meg a dzsihádisták.

Kevesen emlékeznek meg róluk.

Tudjuk, miért. De most nem törődünk vele.

Ártatlan embereket gyilkoltak. A történelem rövid összefoglalása.

Tamás Gáspár Miklós 

fekete.jpg

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr267058411

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hír a dzsihádista mészárlásokról 2015.01.10. 13:39:01

Párizsban 17 embert öltek meg a dzsihádisták. Mindannyian megemlékezünk róluk. Pár nappal korábban Baga városban 2000 embert öltek meg a dzsihádisták. Kevesen emlékeznek meg róluk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lépcsőházy 2015.01.11. 01:18:31

Önnön földrészi összetart(oz)ásunk és fenyegetettségünk-fontosságunk érzetét közelebbről éljük meg (kisegítve ezen égalj hazabeszélő médiabehuzalozottságától is), mint a – hisszük – csak kulturális és földrajzi távolban szemlélhető nehézéletű földlakókét, és úgy általában a másfélének tekintett emberegyedekét.

A gyakorlatban is elméleti kiteljesedéseket kereső logika szerint ahogy a radikalizmus, úgy az egyenlőségeszme sem ismer határokat, márpedig az inklúzió feltételnélküliségére borulat jő. És innentől tovább még a jogi egyenlőségre törekvés is kiváltságként lesz fenntartva a „kontinentális” tájakon, ahol a felelős töprengők szellemi erőgyűjtésükre egy jó darabig kaszárnyaparancsnokságok alatt kényszerülnek. Találkozzunk a büntetőszázad fogcsikorgatásai szünetében! És álmodunk oázislevegőről a sívó homoktengerben.

lépcsőházy 2015.01.13. 13:00:44

Lám csak, lám! Egy azóta kijött napilapi publicisztika (nol.hu/velemeny/bagatell-1509409) mintha TGM posztjából vette volna a kottát, hogy azt alig valami rátéttel saját nevén megzenésítse. (Még a – blogbejegyzés óta már szombat éjjel hírügynökségileg „több százra” korrigált – „nagyjából kétezres” halottadat is egyezik, azaz a szerző véletlenül sem nyitott netet a témában, ami frissebb – önálló – inspiráltságára engedne következtetni.) De nem vagyunk féltékeny típusok, ami fontos és közérdekű ügy, azt kapja is fel a „szeriőz sajtó”! A gondolatformálás terén ma már a hálózati nyilvánosság is fújhat passzátszelet – hát még printmédiás felkarolással, ha hivatkozás nélkül is…
süti beállítások módosítása