A baloldali szavazók egy része egyelőre kevésbé tudja elfogadni, hogy nem ezek az újságírók gyűjtötték össze Simon Gábor 200 millióját, ültek a Hunvald-per vádlottjainak padján, jelölték az antirasszizmusból nem kérő Pásztor Albertet, állították le az MSZP-t Rogán-ügyben, savazták a másik párt miniszterelnök-jelöltjét, verték arcon Gulyás Mártont. Akadnak, akik inkább az újságírókra haragszanak, de annyira, hogy képesek akár lemondani a Népszabadság-előfizetésüket is.

 

 

som.png

Fotó: Facebook

„Az ilyen Pető Péter-féle újságírók miatt nem olvasok Népszabadságot már legalább öt éve! Ezek az állítólagos balliberálisok többet ártanak a baloldalnak, mint a jobboldaliak. Azok legalább utolsó pillanatig védik a menthetetlent is!” - olvashatjuk egy Facebook-kommentben egy vállaltan baloldali szavazótól. Valószínűleg a szerző hasonló azokhoz, akik anno orbánistázták az ATV-t és a Klubrádiót, mert adásukban technikai okok miatt megszakadt „Feri örök” évértékelője. Ekkor sokan közülük külön műsorszámot rendeztek a médiumok betelefonálós műsoraiban és Facebook-oldalán, sőt kis híján megrohamozták az érintetteket. Természetesen azok, akik a baloldali Al Jazeera meghonosításán bíbelődnek, nem azért nem kedvelik a Népszabadság, ATV és egyéb orgánumokat vagy azok egyes újságíróit, mert azok nem (eléggé) kormánykritikusok, hanem mert azok eközben kritikával illetik a sajtóközlemény-massza, megegyezésről megegyezésre összeroppanó ellenzéket is.

Hogyan merik ezek a sajtószabadságot védelmező újságírók kritizálni Gyurcsány Ferit, Kunhalmi Ágit, vagy Tóbiás Józsefet, aki még életében nem találkozott  a „közös” ellenzéki főpolgármester-jelölttel?!

A baloldali szavazók egy része egyelőre kevésbé tudja elfogadni, hogy nem ezek az újságírók gyűjtötték össze Simon Gábor 200 millióját, ültek a Hunvald-per vádlottjainak padján, jelölték az antirasszizmusból nem kérő Pásztor Albertet, állították le az MSZP-t Rogán-ügyben, savazták a másik párt miniszterelnök-jelöltjét, verték arcon Gulyás Mártont. Akadnak, akik inkább az újságírókra haragszanak, de annyira, hogy képesek akár lemondani a Népszabadság-előfizetésüket is. Azt már nem is mondjuk, hogy mit gondolnak az Indexről vagy a 444-ről. „Liberálisok” – ami esetükben az jelenti, „nem velünk vannak”. „Aki nincs velünk, az ellenünk – főleg a DK, MSZP ellen, meg a…igen, eszembe jutott, Bajnai ellen. Nem a Bokros ellen, őt akartam mondani.”

Mivel Pető Péter szerzője a Dinamónak, és írásait több alkalommal megosztottuk már, így most sokat mondó tanulsággal idézzük a fenti idézetre adott válaszát, útmutatóul minden, más baloldalit legszívesebben kanál vízben lenyomó pártakadémistának, betelefonáló-baloldalinak, „csak a Feri/Ági/stb.” kommenttel élőknek:

„Akkor most szeretném itt is rögzíteni: baloldalinak lenni nem annyi, mint menteni a menthetetlent. Még kevésbé annyi, mint tapsolni a mapedsópártok sületlenségeinek. Még kevésbé annyi, mint megenni két deka zsömlét és 10 darab párizsit. Még kevésbé annyi, mint kussolni. Még kevésbé annyi, mint nem gondolni semmit, de legalább nyerni és akarni három falat önkormkörzetet a 34.kerület külső oldalán. A sok »mégkevésbé« mellett az még megvan valakinek, hogy ez az egész valamiféle egalitarizmusról szól?”

Nagyszájú a szerző, ezért, ha nem vigyáz, még kapni fog. Mi is csak csendben válaszolunk kérdésére: igen, nekünk megvan. 

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr746629333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.24. 11:06:54

Igen, a ballibeknél kártékonyabb nincs Mo-on, ez tény.

ingyenebed 2014.08.24. 11:58:44

hát ugye itt a ballib médiamunkásoknak azt kéne eldönteniük, hogy részt kívánnak-e venni valamiféle politikai hatalmi harcban, vagy afféle külső szemlélődő módjára viselkednek.

mivel ha részt vesznek, akkor értelemszerűen fegyverként kell viselkedniük, és akkor ebből következnek dolgok a magatartásukra vonatkozóan.

ha meg külsö szemlélők, akkor abból is.

magyarul:
a ballib szavazók felteszem azt várják el a médiájuktól, hogy fegyverként viselkedjen.
Somogyi Z, Pethő P, vagy pl bolgárúr és a Mindenki Más vagy hajlandóak ezt megtenni, vagy ha nem, akkor akkor mondjuk nem kell pénzt kérni a szavazóktól klubrádióra, hiszen a pénzéért az ember vár valamit cserébe.

jelenleg ez amúgy kevéssé aktuális probléma, mivel nincs olyan orbánnal szembeni alternatív hatalmi csoportosulás, ami a siker reményével vehetné fel a harcot. alternatív jövőkép, program sincs.
ha egy ilyen összeáll, akkor majd az ahhoz való viszonyulásuk dönti el, mi lesz Somogyi, Pethő stb-ek sorsa.

(illetve annyiban aktuális, hogy a klubrádió pl döglődik. a jelenlegi felállás az, hogy pénzt kérnek tartalmi, szerkesztési, stb beleszólási jog nélkül. meglátjuk, mennyire lesz ez eredményes, hány ember nyitja ki erre a bukszáját.)

Deepblue Noir (törölt) 2014.08.24. 11:59:01

a helyzet nem egyszerű.
a fideszt, vagy a potenciális fidesz-jobbik szélsőjobb-koalíciót csak egy egységes ellenzék válthatná le, ámde a szélbaltól a konzlibig tartó kontinuum annyira eltérő nézeteket csoportosít, a gyakorlatban is annyi személyes/csoport ellenszenv, érdek, egyéb konfliktus fragmentálja őket, hogy egységes ellenzék nem lesz, nem is lehet, legalábbis életképes aligha.
így aztán vagy próbálják fenntartani egy legalábbis részösszefogás látszatát, vagy mindenki mondja a magáét, de igazából egyik sem eredményes

amergin 2014.08.24. 16:21:31

@a gondolkodni próbáló maxval birca: Nem szereted a ballibeket, oké. Racionálisan nem tudod megindokolni, oké. (Én sem tudom racionálisan megindokolni, hogy ételben utálom a "tenger gyümölcseit", és általában a puhatestűeket). De muszáj mindenhova odatrollkodnod?

Erdélyi Imre 2014.08.24. 17:23:01

A mostani baloldal Orbán szekértolója!

MACISAJT 2014.08.24. 17:56:18

Eldöntötte-e már valaki hogy a ballibák mostani csúfos állapotáért a radikális gyurcsányok valamint az őt/őket támogató médiamunkások (inkább) a felelősök...
vagy a (látszólag) mérsékeltebb, józanabb baloldaliak?

Az előbbiek a totális háború hirdetői és védelmezői.(Megkapták.)

Utóbbiak meg kezdik érzékelni hogy ez az út csakis a lengyel ballibákét követi, a kvázi teljes megsemmisülés felé, ezért próbálnak némi tárgyilagosságot is belevenni, ahol Orbán nem szüzek vérében éjjelente fürdő Ántikrisztus és a jobboldal szavazói sem (feltétlenül) náci, fasiszta, agymosott, retardált, mucsaiak etc.

Ki áll nyerésre?
A vallási szekta tévéjéből a mészáros-németh-bulgár-szelestey/avar kvartett kipenderítéséből vagy a dési népszagás távozásából úgy tűnik a gyurcsanyisták hátrébb szorultak.Igaz, a szavazótáboruk életkor átlaga miatt ők eleve hátrányban vannak.
Viszont a szárszói gerontokrácia itthoni és külföldi potenciálja még mindig nem lebecsülendő.
És ahogy Mesterházyt megbuktatták, miközben a pártot is kiszervezték alóla az apró-klán javára...arról még sokat fognak beszélni.

Október 16 után tisztulni fog a kép.

profilo 2014.08.24. 18:04:59

@ingyenebed:

Ugye tudod,hogy nagyon gáz,amit írtál.

dr Smittpálelnökúr 2014.08.24. 18:10:42

@MACISAJT: mit foglalkozol te a baloldal gondjaival?
Örülj, hogy nem fognak össze, mert akkor menne a lecsóba a szeretett felcsúti bugrisod.

Sinistroll 2014.08.24. 18:27:03

Mindenki kap, csak az E14 nem, jol latom?

Lucky Larry Silverstein 2014.08.24. 18:39:48

Fogy a pénz hajbakapnak a lakájmédiamunkások.

colonel Tigh 2014.08.24. 18:46:42

@a gondolkodni próbáló maxval birca: ennek semmi köze a "ballibséghez". Ez egy az egyben ugyan az a tempó, amit az elvakult fideszesek csinálnak. Teljesen ugyan az. Na ebből van elegem de nagyon, és ezért nem megy ez az ország semmire. Ahelyett, hogy esetleg meggyőződnének arról nem-e van valami valóságalapja a kritikának, ehelyett inkább kuss és kozmetika. Ugyanezt csinálja a Fidesz, nem értem mit kell ballibezni. De ugyanez is lesz a veszte, csak a vége csúnyább lesz és fájdalmasabb mindenkinek, amikor majd visszazuhannak a földre.

Lucky Larry Silverstein 2014.08.24. 18:54:28

@colonel Tigh: Csak az a kérdés, hogy ha mindenki mindenkivel ugyanolyan és ugyanez is lesz a veszte, akkor hogy lehet, hogy tizenéve nem volt olyan választott ballib vezír, aki egyetlen ciklust kihúzott volna megpuccsolás/elkergetés nélkül, Orbán pedig a 150 éves magyar demokrácia leghosszabb időre megválasztott vezíre?

Jolka40 2014.08.24. 19:24:26

@Lucky Larry Silverstein: Százötven éves a magyar demokrácia? Ez a fajta, ami most van, még régebbi. És tudod, a demokráciának nincs vezíre. Szószólója van, aki a nevünkben, a mi jóváhagyásunkkal, a mi érdekünkben beszél. És tesz.

zobod 2014.08.24. 19:40:55

@Deepblue Noir: összefogás, persze, álmodozzál csak. 2-5%-os támogatottságú pártocskák hiába kooperálnak. Sőt, mostanra már az mszp sem több, mint tizenpár %-os középpárt. Szavazók nélkül legfeljebb a túlélés lehet a tét, leginkább annak a lezsírozása, ki és hol fogja kibekkelni '18-ig. Ahogy az országgyülési választás, meg az EP választás is erről szólt, úgy erről fog szólni az önkoris is.

baldoc 2014.08.24. 19:59:46

@a gondolkodni próbáló maxval birca: Ha a ballibeknek végük, akkor Orbán teljesen kimutatja majd a fogafehérét és már nem Romániában és akkor juj de jó lesz neked és Magyarországnak!

Lucky Larry SiIverstein 2014.08.24. 20:04:41

Még szerencse hogy és sékelben kapom a bérem.

Poszt 0lok001 2014.08.24. 20:05:19

Nincs ebben semmi furcsa..

A baloldali demokraták egyik része elítéli a cigányozást, a másik része meg ezért leköpi, megveri, cigicsikkel dobálja.

Vagy nem is ezért, hanem azért, mert a Feri rendezvényén, nem a Ferit dicsőíti kritikátlanul, mint ahogyan azt az agyatlan demokraták teszik.

Régebben ezért, még beazonosíthatatlan karhatalmistákkal verették a demokraták a tömeget.
Ehhez képest baloldali demokrata körökben sokat javult a helyzet.. :DD

Netuddki. 2014.08.24. 20:40:21

@baldoc: A balfasz birkát nem különösebben fogja érinteni Bulgáriában, nagy kibic őkelme. Csak szólok...

Frau Janka 2014.08.24. 20:41:35

@IGAZI_kovi1970: jóérzésű embert nem érdekel, h mi lesz a liberálnácik sorsa

zila5 2014.08.24. 21:08:35

@a gondolkodni próbáló maxval birca:

Azért a kártékonykodás mellett néha önkínzunk is egy kicsit.
Pl ilyen képeket mutogatunk egymásnak:
magyarnarancs.hu/feketelyuk/hatulrol-lepi-meg-szent-laszlo-lovat-a-repulo-angyal-91438
:DDD

hanta boy 2014.08.24. 21:14:07

Hát ennél nincs édesebb pillanat!

A ballibsik fikázzák egymást!

Én már csak egy kávét kérek....

látens liberális 2014.08.24. 21:23:52

@hanta boy: Ezt akartam írni, de hogy ne legyen ugyanaz, én akkor egy jó, hideg sört kérek.

zila5 2014.08.24. 21:47:02

@látens liberális:
Mi szabadon utálhatjuk egymást. :)
Ti meg csak egymás háta mögött.
Ez egy ilyen ország. :)))

hanta boy 2014.08.24. 21:50:41

Abban meg végképp nem mernék állást foglalni, hogy kinek van igaza....

A Dinamó Műhelynek, vagy a Gyüli-tévének, a Népszavának, a Klubrádiónak, a HVG-nek.....

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.08.24. 21:51:48

Egyébként pont ez a Pető nem tűnik kimondott észlénynek, igaz, butának sem. Valószínűleg jó szándékú ember, tudtommal focibíró is volt.

Pont az ilyenek tudnának csinálni nemzeti baloldalt a hazaáruló oldal helyére, de már megelőzte őket az LMP, és annyira nem nagy ez a piac, nem is lesz az sokáig még, hogy elbírjon két nemzeti baloldali pártot.

Ezért őrlődnek a Pető-félék: a hazaáruló oldal büdös nekik, joggal, a jobboldallal ideológiaiak a gondjaik, az LMP meg nem pálya nekik.

Valójában jobban járnának, ha nem erőltetnék a politikát még egy legalább tíz, de lehet, hogy száz évig.

hanta boy 2014.08.24. 21:54:45

@colonel Tigh:

Tigh kapitány!

Te agyműtéthez ne menj el donornak!

hanta boy 2014.08.24. 21:57:28

@Istóczy úr:

Istóczy uram!

Téged meg aztán senki sem kért rá, hogy tanácsokat adjál a ballibsiknek!

A tanácsaidat tartsd meg magadnak!

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.08.24. 22:13:44

@hanta boy:

A ballibsiknek nem is adtam tanácsot; róluk a dögkutas bekezdésben írtam.

sanyix 2014.08.24. 22:20:19

@baldoc: a ballibek nem tényezők, úgyhogy semmiben nem gátolják a titkos haverjukat orbánt most sem.

oszt jónapot 2014.08.25. 00:05:51

@Lucky Larry Silverstein: Egyszeru a magyarazat. A baloldal idonkent rajon ha gaz vezetot valaszt es elzavarja, ti meg orban szarat is megennetek, ha havasi berci hagyna belole.

gizmo26 2014.08.25. 00:32:58

A baloldal megélhetési idiótái egymást nyírják a maradék koncért, Viktor közben meg jót röhög a markába. Simán el tudom képzelni, hogy Schifferen kívül még a fél baloldalt ő pénzeli.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 03:03:52

Sok hülye narancszombi örömködik a magát baloldalnak mondó hülyék szerencsétlenkedésén, közben Orbán kilopja a szemüket, az államadósság meg az egekben.
VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR!!!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 04:05:49

index.hu/gazdasag/2014/08/24/hig/

A nettó GDP arányos államadósság ugye 63 százalék volt amikor Bajnai átadta, most meg már 76.
Ja! És 3,3 millióan vannak a szegénységi küszöb alatt.
Narancs zombik! Egy, kettő, három...
VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR, VIK-TOR!!!

braue 2014.08.25. 04:08:11

"Az MSZP hagyományosan idős szavazótábora némileg fiatalodott a Demokratikus Koalíció
kiválása óta (mely a legidősebb szavazótábort tudhatja magáénak), ám ezzel együtt is igen
magas az idős, hatvan év feletti szavazók aránya

A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a
szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu

braue 2014.08.25. 04:23:38

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nem nem annyi volt, mikor a bolsik átadták. Nyolcvan százalék felett volt. Most sem kevesebb, de év véglén kell nézni! Miért kell ezt elmagyarázni a balosok egy részének? Csak nem a nyolc általánosnyi átlagos végzettség miatt?

akk.hu/kepek/upload/2010/MONIT1004.pdf

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.25. 05:37:57

@baldoc:

Ha a ballibeknek végük, a Fidesznek is vége lesz. A Fideszt jelenleg egyetlen dolog tartja: az ostoba ellenzéke.

Nzoltan 2014.08.25. 06:25:38

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Érdekes, hogy mindig a 19 ezer milliárddal jön mindenki. A måsodik negyedév végére az államadósság átlépte a 22 ezer milliárdot is. Akkor még bōven a Bajnai féle költségvetés ketyegett. Az Orbán kormány hatásai csak ezután voltak érezhetōek. Kb. a harmadik negyedév végére. De akkor még bōven az elōzō kormány számításai ketyegtek. A monetáris politika sem változott igazán Simor ciklusának a végéig.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 06:31:59

@braue: ...ásít.. Te sem tudsz olvasni.
NETTO GDP ARÁNYOS államadósságot írtam.
Minden hülye fidesz zombi funkcionális analfabéta?

@Nzoltan: Na itt vagy megint te fasz?
Meddig hazudozol?
Ez a hivatalos adat.

www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy

Hazudsz, hazudsz, hazudsz, gátlástalanul hazudsz. Amikor Bajnai átadta 19330 milliárd volt, de még az sem igaz amit hazudsz, mert 2010 júliusban is csak 20400 milliárd volt, azért mert a hülye Kósa nyilatkozata miatt sokat esett a forint.
Hányszor fogod ezt még belehazudni a szemünkbe?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 06:44:37

@braue: "Most sem kevesebb, de év véglén kell nézni!"
- Akkor te miért is nem a szocik év végijét nézed? A 2009 IV. negyedévet? Mert akkor 79.9 volt. Az a 85.6 a hülye Kósa nyilatkozat után volt, hogy át kellene ütemezni az adósságunkat, mire a forint esett egy csomót.
Ha pedig megnézed a grafikont, te ostoba narancszombi, akkor láthatod hogy a nettó államadósság szépen nőtt a fidesz alatt, mert a valutatartalékokat élik fel.

index.hu/gazdasag/2014/08/24/hig/

És akkor még a manyup eltűnéséről nem is beszéltünk. De ti csak tapsoljatok az "államadósság csökkentő" kormánynak!

VIK-TOR!! VIK-TOR!! VIK-TOR!! VIK-TOR!! VIK-TOR!!
taps, taps, taps, taps, taps, taps,

midnight coder 2014.08.25. 07:39:34

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Ezeket a számokat nem 2002-től kellene nézni ? Mert hogy ugye az élcsapat akkor került hatalomra.

szabadság elvtársak! 2014.08.25. 08:07:07

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ha tetszenél konyítani valamicskét a gazdasági és pénzügyi körülményekhez, nem hordanál össze sületlenségeket. Ez nem újjcsettintésre működő dolog, hanem hosszú keserves folyamat.Amit nem az Orbánék hoztak létre. Nekik kell valahogy kirángatni a sárból azt a szekeret, amit a baloldal oly precízen belevitt. Mert belevinni, nagyon gyorsan lehet, csak onnan kicibálni nem megy könnyen. Persze lehet követelőzni, de nehogy már annak legyen a legnagyobb pofája aki a szarságot létrehozta!
Csak a félreértés végett. Nem értek mindenben egyet a FIDESZ ténykedésével.De! Egyenlőre nekik kell megoldani a problémákat.Ha nem bírnak vele akkor buknak.És akkor ki álljon oda a kormányrúd mögé? Akik bizonyították hozzá nem értésüket? Egyenlőre ugyanis nincs olyan támogatottságú erő, és gárda, aki alkalmas tudna lenni a vezetésre.Ahhoz már régen neki kellet volna fogni, hogy egy normális politikai ellenzéki erő összekovácsolódjon.

Peterpapo 2014.08.25. 08:30:19

@szabadság elvtársak!:

Tudod az a baj, hogy Orbánék szarabbul csinálják, mint az elődeik, csak az a gond, hogy nincs olyan támogatottságú erő és gárda, akivel le lehetne váltani őket. És abban is igazad van, hogy ez egy hosszú folyamat, úgy hogy érthetetlen ez a hurrá optimizmus, ami a fidesznyikekből árad.

Peterpapo 2014.08.25. 08:33:35

A bloghoz annyit, hogy szerettem volna hozzászólni a témához, de nem tudok, mert nem értem, hogy mi a gond? Valaki lemondott egy újság előfizetést, mert csalódott az ellenzékben. Vajon hányan fordultak el csalódottságukban a kormány erőktől? (Ángyán ügy, Hadházy (trafikmutyi) ügy, stb.)

Peterpapo 2014.08.25. 08:40:24

@braue:

Na megjött a Mensa-s nagyokos, akinek mindenki primitív, bolsi, vagy csak 8 általánost végzett, aki nem isteníti ezt a tolvaj, hazug bandát. Csak azért, mert azt hiszi, hogy a Mensa tagság intelligenciát is ad. A kis agyas, azt hiszi, hogy csak az év végi államadósság lehet valós eredmény. Ja persze. Így egy évben elég csak egyszer hamisítani az eredményeket. Az nem tűnik fel, hogy egész évben szarabb, mint a sok éves átlag? Ja annyira már nem vagy intelligens mi?

micsoda? 2014.08.25. 08:41:22

Régen olvastam ilyen semmitmondó posztót. Talán az olvasó szemével kellett volna írni, illetve elolvasni mielőtt ide kerül.

mikerbiker 2014.08.25. 09:03:22

ööööö..... Az felmerült már az ujságírótársadalomban(bal és jobbolddalon egyaránt) hogy esetleg ha megpróbálnák az igazságot megírni...urambocsá...

joska61 2014.08.25. 09:11:22

@mikerbiker: Alapvetően igazad van, viszont szerintem sokan meg is írják. És azonnal vérmérséklet és pártállás szerint azonnal bélyegzik őket ugyanúgy, mint a szavazókat. Akik kommunistáznak, meg ballibeznek, azokat automatikusan fideszesnek, akik meg a fideszes agymenést nem nézik jó szemmel, helyből minimum ballibsibibsihazaárulónak titulálják.

Peterpapo 2014.08.25. 10:01:56

@joska61:

Alapvetően sem írják meg sokan az igazságot. Az újságírók, akarva, akaratlanul is beleteszik a saját véleményüket a cikkekbe, így azok már nem a teljes igazságokról szólnak. Illetve csak az egyik szemszögből van infójuk és következtetnek. Ja és szenzációhajhászóak.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.08.25. 12:00:13

"zöld, feminista"
Kösz, ilyet végképp nem akarok.
Azért elgondolkodtató: lehet, hogy ez is egyike a fidesz-bérencek által üzemeltetett, álbaloldali blogoknak?

turista a saját országában 2014.08.25. 12:29:11

Az atv-tulaj Németh Sándor az orbáni rendszer egyik legnagyobb haszonélvezője.

5perc 2014.08.25. 13:02:55

Az egész nyekergésed takargatott alapja az, hogy a ballib sajtóban még mindig megjelenhet önkritika, míg nálatok ilyen nem létezhet, mert akkor nem jön a "kormánymegrendelés".

szabadság elvtársak! 2014.08.25. 13:18:56

@5perc:
Hát ez az! Csak sajnos az önkritikát egyik oldal sem szívleli.Ott van a Gyurcsány esete. Egyszer végre valaki Elmeri mondani a problémát, azonnal kiközösítik. Igaz Ferenc is benne volt nyakig, de legalább kimondta a problémát. A sajtóról csak annyit, hogy mindegyik függ valamelyik oldaltól. És ugye az apropó: Hogyha valahol lelőnek egy medvét, másképp jelenik meg a vadászok újságjában, és másképp a medvékében.

Deepblue Noir (törölt) 2014.08.25. 14:00:11

@zobod:

bocs, együtt azért nem lennének olyan gyengék, a fidesz önmagában meg egyáltalán nem olyan erős

ingyenebed 2014.08.25. 14:45:35

@MACISAJT:

semmiféle totális háború nem volt, épp ez a probléma.

ha lett volna, nem épült volna fel a fideszes médiabirodalom, nem lett volna vizitdíjas népszavazás, nem épült volna ki a fidesz háttérhatalma, stb.

és akkor most nem lenne fidesz kétharmad.

ingyenebed 2014.08.25. 14:46:13

@profilo:

nem hiszem.

neked nem tetszik.

de ez meg engem nem érdekel.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 16:03:35

@szabadság elvtársak!: Ha tudnál olvasni, főképp az értő olvasásnak birtokában lennél, akkor értenéd, hogy sehol sem írtam hogy a szocik nem baszták el. Arról van szó, hogy a nagy dumák ellenére az államadósság folyamatosan emelkedik, miközben nincs 13. havi, nincs autópálya építés és eltűnt a manyup 2700 milliárd.
Korrigáld a funkcionális analfabétizmusod, addig amíg nem sikerül, színezz Ablakzsiráfot, az a te szinted!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.25. 16:26:16

@midnight coder: Na! A másik olvasni nem tudó! Kit érdekel 2002? Arról van szó hogy semmi sem változott unortodoxiában, a bruttó GDP arányos államadósság az újra az egekben, a nettó meg a folyamatosan nő, mert a valutatartalékok rovására mérséklik a bruttó növekedését. Ami ugye egy válságnál nagyon bebaszhat a forintnak, majd jöhet megint az IMF.

braue 2014.08.26. 06:26:46

@Peterpapo: Tahókám, nem én mondtam, a Republikon liberális kutatóintézet. Nehéz megérteni ugye? És még csodálkozom, hogy magadra veszed.:))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.26. 07:11:05

@braue: Olvasni megtanultál már? Tudod mi az netto?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.08.26. 07:11:55

@braue: Ja és érdemben persze nem tudtál válaszolni semmit. Na mi is a helyzet az államadóssággal?

Peterpapo 2014.08.26. 09:54:37

@braue:

Én nem arra gondoltam, hogy a baloldali szavazók között a legtöbb a csak nyolc általánost végzett, hanem arra, hogy a hozzászólásaidban mindenki bolsi, primitív, 8 általánost végzett csak, aki nem ért veled egyet. Na erről beszéltem, hogy ennyit ér a Mensa tagságod. Okoska. Rólad mindig az a mondás jut az eszembe, hogy:

Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők jelentik a kultúrát.
süti beállítások módosítása