kgy.jpg

                                             (fotó:Origo)

Dragomán Zsolt írása.

Török Zsolt akkorát Konrádozott és Nagykörútozott az imént, hogy az akár bőven elmehet egy Magyar Fórum olvasói levélnek is. Nem azért, mert antiszemita kiszólást tett, - felesleges minden nyilvánvalóan ostoba megszólalást antiszemitizmusnak bélyegezni -, hanem mert Török mondatai annak színvonalán fociznak. Hogy a mondatok nem antiszemiták, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Fodor Gábor szerint azok, s mint tudjuk, amit Fodor mond, annak tuti, hogy az ellenkezője igaz.

Szerintem legitim tevékenység bírálni a véleményvezéreket, ezen a fórumon bőven jelentek és bizonyára fognak is megjelenni ilyen tartalmak, de talán színvonalasan kellene művelni. Mint a lazaságot. Meg a 200 millió legyűjtését. Meg a bajai videót.

Török Zsoltnak, akiről meggyőződéssel hiszem, hogy szénné olvasta Konrád György könyveit, idézettel kedveskedem A cinkos c. könyvből (amely könyv kiadásának annyira azért nem örült Török Zsolt elődpártja): „Minden politikai kalandom próba-tévedés, csak a módszer rossz?”

Ismerős kérdés MSZP?

S akkor még egy Konrád, hogy Török Zsoltnak is igaza legyen: „Kelet-európai értelmiségek, egy kis hatalomért lemondunk a gondolkodásról; lehet, hogy mi vagyunk a világtörténelem első szerencsétlen uralkodó osztálya. Az eszmealkotók átalakulnak eszmefelügyelőkké, de ha mindenki fegyőr, nincs többé fegyenc.” Igazából Török Zsolt ezt akarta mondani, csak gondolta, úgyse értenénk. Jogos, hülyék vagyunk mi hozzá.

Ennyit erről, ma is megújult az MSZP, megújul holnap is.

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

Szerző: Dinamó Szerk Címkék: Török

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr886043390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.04.16. 15:24:12

Török Zsolt felismerte, hogy ha az MSZP nem szabadul ki a liberálfasiszta véleményformálók fogságából, akkor az SZDSZ-hez hasonló sors vár rá.

ivrilider 2014.04.16. 16:04:45

el kéne takarítani ezt a Törököt, és azután még a Fodort is...
az MSZP pedig pont így fog a törpepárttá válás és megszűnés útjára jutni.

helci 2014.04.17. 08:49:40

Török frusztrációja érthető, Konrád fényévekkel többet tett a baloldal összeomlásáért, mint ő. Persze leginkább kézen fogva kéne kiballagniuk a közéletből.

Novecento · http://novecento.blog.hu/ 2014.04.17. 10:48:02

@kovi1970: Mindenki náci és antiszemita, aki nem ért velük egyet.

A liberalizmus valaha volt "progresszív" iránya mára szélsőséggé vált. Ha a baloldal továbbra is a többség számára elfogadhatatlan, harcos cionizmust, nemzetellenes kozmopolita életstílust, egyházellenességet hirdeti, akkor soha nem fog komolyabb eredményt elérni.

Novecento · http://novecento.blog.hu/ 2014.04.17. 11:00:00

Totálisan kiüresedett szellemileg a baloldal. Nincs mondanivalójuk, nincs elképzelésük, nem képesek válaszokat találni a társadalom problémáira. A sokadik kudarc után is ugyanazt akarják, ugyanott folytatni, amibe korábban belebuktak. Azon kívül, hogy unalmas és igazságtalan, még ráadásul totálisan kontraproduktív is a nép folyamatos nácizása és fasisztának bélyegzése. Ez a ballib viselkedés sokat tett a Jobbik megerősödéséért.
Ha a baloldal a fasizmussal házal, azzal önmaga inkompetenciáját bizonyítja a társadalom irányításában. Van valami mélyen gyomorforgató abban, hogy a mainstream politikusok náciveszéllyel riogatnak, miután hosszú éveken át minden megtettek azért, hogy ez kialakulhasson.
Hamarosan átlép rajtuk a történelem!

amergin 2014.04.19. 14:52:11

Tekintettel a fentebb olvasható hozzászólások szellemi színvonalára, vagyis inkább az utóbbi tökéletes hiányára, ezen a ponton szeretném maximális szolidaritásomról biztosítani mind Konrád Györgyöt, mind Török Zsoltot.
süti beállítások módosítása