StatlerAndWaldorf_PeterLee.jpg

A blogot mi tartjuk fenn, de a párbeszéd színvonalának megőrzése mindenki felelőssége. Ha mindannyian teszünk a befogadó és konstruktív légkör megteremtéséért, akkor a vita sokkal tartalmasabb és értékesebb lesz mindenki számára. Segítsd a Dinamó Műhely közösségét nyitottnak és sokszínűnek maradni azzal, hogy tárgyilagos vagy, még ha provokálnak is. Alább a hét vezérelv, amit mi szerkesztők követünk.

fotó: Flickr/Peter Lee

  1. Üdvözöljük a vitát és véleménykülönbséget, de nem toleráljuk a szerzőink, alkotóink és a kommentelők  személye elleni támadásokat.

  2. Megértjük, hogy a blogunk által közölt témák sokakban erős érzelmeket váltanak ki, de fentartjuk a  jogot, hogy eltávolítsunk minden olyan kommentet, amelyet mások sértőnek vagy fenyegetőnek érezhetnek.

  3. Fenntartjuk a jogot, hogy a vitát az adott bejegzéssel kapcsolatos témánál tartsuk, és eltávolítsunk a témához nem kapcsolódó és/vagy a másokat kizáró és távoltartó parttalan szópárbajokat.

  4. Nem tolerálunk rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és a gyűlöletbeszéd egyéb formáját, vagy azokat a megjegyzéseket, amelyek ezeket sugallják.

  5. Eltávolítunk minden olyan bejegyzést, amely jogi következményeket vonhat maga után.

  6. Eltávolítunk minden kereskedelmi célú vagy spam-jellegű bejegyzést.

  7. Aki a fentieket súlyosan megsérti  azt kitiltjuk.


Jó vitázást kívánunk!

fotó: Flickr/Peter Lee

 

Ne maradj le semmiről! Kéthetente elküldjük mailen az öt legjobb írásunkat!

Nyomj egy tetsziket és érd el írásainkat a Facebookról!

Szerző: Dinamó Szerk Címkék: rolunk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dinamo.blog.hu/api/trackback/id/tr145780394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása